sajtómágnes

Tovább a sajtómágnessel! Nemcsak sajtó, hanem politikamentes közélet, aktualitások, közlekedés... A sajtomagnes.blog.hu MTI Hírfelhasználó.

Hóhelyzet - 30 centinél megáll az élet

2009.02.09. 13:22 | sajtomagnes | komment

Címkék: hév tömeg&közlekedés

Az idokep.hu adatai szerint a Bakonyban 12-30 centiméternyi hó esett. Ez elegendő volt arra, hogy a hegyi utakon a közlekedés leálljon, sőt teljesen szokatlanul a Volánbusz Zrt. még közleményt is adott ki a hóhelyzet miatti módosításokról. A naplo-online.hu információi szerint a rendkívüli közlekedési helyzetet a viharos szél miatt kidőlt fák okozzák. Az áramszolgáltatás is akadozik. Úgy tűnik, Dunántúlt ismét a tél ostromolja, míg az ország keleti felén nyoma sincs a hónak. Abban már csak reménykedni lehet, Veszprém megye nem jár úgy, mint pár hete Zala, ahol az illetékes szervezetek egyáltalán nem hatékony munkája miatt napokig voltak sötétségben elzárva a falvak.

HAVAZÁS

2009.02.09., hétfő

 

A havazás miatt az alábbi változások érvényesek:

 

Az 1251-es vonalon /Budapest – Bicske – Söréd – Zirc – Bakonybél - Pápa/ a 2 számú járat Bakonybélből ind. 4:30 havazás és elakadt járművek miatt  Zirctől terelő úton közlekededett, Veszprém – Székesfehérvár - Söréd útvonalon. Jelentős késés várható.

A Bp. – Pápa között meghirdetett 6:50-kor induló járatunk előreláthatóan Sörédig fog közlekedni.

A Bakony Volán 204.számú Pápa – Zirc – Bp. járata Bakonykoppánynál vissza fordult Pápára a kidőlt fák miatt.

A fentiek miatt a 1251/10 ind. 14:50 Pápa –Zirc – Bp. járat nem közlekedik.

www.volanbusz.hu

 

süti beállítások módosítása