sajtómágnes

Tovább a sajtómágnessel! Nemcsak sajtó, hanem politikamentes közélet, aktualitások, közlekedés... A sajtomagnes.blog.hu MTI Hírfelhasználó.

Kriminális

2009.02.09. 16:57 | sajtomagnes | komment

Címkék: 15 és most

Három felkavaró hír 1994-ből és 2009-ből

FELHÍVÁS

Csütörtök este rablógyilkosság történt a mátészalkai KGST piaccal szembeni benzinkútnál. Az áldozat, Kopós László életét két pisztolylövés oltotta ki. Aki bármit tud az esetről, az értesítse a rendőrséget a 07-es telefonszámon.

- Kitekintő Magazin, 1994. február 19. -

HÍREK RÖVIDEN

A rendőrség letartóztatott egy jugoszláv állampolgárt, aki gyanusítható a múlt héten elkövetett, Z. Nagy család négy tagjának kiirtásával.

- Kitekintő Magazin, 1994. február 5. -

Háromnál több gyanúsítottja van a veszprémi késelésnek

A veszprémi késeléses bűncselekmény két gyanúsítottját az osztrák rendőrök a múlt éjszaka őrizetbe vették, egy férfi még szökésben van, de a tanúvallomások alapján jóval több gyanúsítottal számol a rendőrség - mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalvezetője hétfőn. Csányi Zoltán őrnagy elmondta: a nemzetközi körözés alapján Ausztriában, az A2-es autópályán a sárbogárdi Raffael Sándort és az enyingi N. Győzőt fogták el. Kiadatásukhoz megtették a szükséges intézkedéseket, de bizonyosan több nap múlva kerülhetnek csak a veszprémi rendőrség fogdájába - mondta a hivatalvezető.

 

süti beállítások módosítása